Onze huid is ons mooiste sieraad en weerspiegelt onze inner-beauty. Als we ons goed voelen dan stralen we dit uit. In de loop van onze levensreis, doen we veel ervaringen op en ook is dit te zien aan onze huid. Het is mijn persoonlijke missie om onze schoonheid en liefde die in ons hart en binnenkant verborgen zit zo goed mogelijk tot uiting te laten komen aan de buitenkant. In mijn Beauty & Coaching salon kan je voor beide terecht; je inner-beauty & je outer-beauty.  Ik richt mij met vier zachtere schoonheids-methodieken en eeuwenoude rituelen met pure oil-blends op, om jouw huid weer te laten  openbloeien en haar oorspronkelijke schoonheid terug te bezorgen.
Met dit in gedachten kwam ik op het concept van Beauty & Coaching, waarbij onze kernwaarden zjn:  gifvrij, 100% bio en vegan cruelty free, verjonging, optimalisatie van binnenkant en buitenkant zodat je met vertrouwen weer kunt schitteren.

Bij de eerste kennismaking in mijn Beauty & Coaching salon bespreken we samen, aan de hand van een uitgebreide (medische) vragenlijst, een op maat gemaakte en persoonlijk huidplan:
• wensenlijst
• huid-analyse
• levensstijl
• een traject om de huid te optimaliseren
• hoogst haalbare resultaten te behalen. Door dagdagelijkse momenten in te bouwen en die je puur en alleen aan jezelf besteed, creëer je een waardevol en voldoenend leven,  een gifvrije levensstijl als we dat mogen zeggen!

Ik begeleid je graag in dit proces en nodig je uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

 

 Your outer beauty will capture the eye  your inner beauty will capture the heart.

In de kijker: Aroma geurreis.

Een ontmoeting met jouw innerlijk landschap, jouw wortels van jouw ziel met gebruik van pure oliën, is een reis naar jouw essentie van jouw prachtige zelf. 

De geurreis is een ervaringsreis waar je door middel van geur en de emotie(s) die het bij jou oproept, de balans gaat opmaken van je innerlijk welzijn.

Onze chakra’s, innerlijk weten en levens-houding laten ons terugreizen naar de kern van ons zijn.

Door jou kennis te latem aken met ve”rschillende genres van pure oliën en met gebruik van verschillende technieken toe te passen, krijgen we zicht op deze kern en zien we in welke verhouding ons emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel welzijn is.

Met een op maat gemaakte olie-blend, kunnen wij alle domeinen van ons welzijn optiamliseren en weer harmonie brengen, waardoor er een weldaad van geluk  en rust wordt ervaren.

Ik organiseer twee maal per jaar een geurreis op locatie in het buitenland om zo ook de levens-visie, de harmonie van de lokale cultuur en natuur te integreren in jouw eigen innerlijk proces. 

Beide mogelijkheden zijn om nooit meer te vergeten.