De beste collageen op de markt: marine collagen elixir van Isagenix

Het is veruit de beste collageen op de markt. Collagen Elixir van Isagenix. Het is de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is een vloeibare collageen die je drinkt en is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

Collagen elixir van Isagenix kreeg van het magazine Elle Australië een 9 op 10 en verdiende daarmee een gedeelde eerste plaats in de test!

STUDIES have shown that consuming marine collagen can increase collagen density by almost 30 per cent, resulting in firmer, more hydrated skin. Similarly, wrinkles and texture were also reduced, by 14.4 per cent and 16 per cent respectively, over four weeks.

Laten we even kijken naar wat collageen is en meer specifiek marine collageen en wat het kan doen voor je gezondheid, huid, haar en nagels.

Wat is collageen en wat doet het voor je?

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt. Dit komt omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. CollageenType II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Tot slot vindt je Type IV in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

Wat zijn de voordelen van marine collageen?


Er bestaan vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageendat Isagenix gebruikt is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd. Respect voor milieu, mens en dier is voor het bedrijf uitermate belangrijk.

Collagen Elixir is gemaakt met behulp van zeecollageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Laten we eens wat dieper ingaan op deze schoonheidsbevorderende ingrediënten!

Zeecollageen mix

Dit mengsel van collageenpeptiden is afkomstig van in het wild gevangen diepzeevis, zoals kabeljauw, koolvis en schelvis, die van nature rijk zijn aan type I collageen. Deze vorm van zeecollageen bevat de aminozuren proline, glycine en hydroxyproline die de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen en een gezonde, gehydrateerde huid helpen bevorderen (1).

Een mix van supervruchten en planten

Collagen Elixir bevat een mix van botanische ingrediënten die traditioneel worden gebruikt voor de gezondheid van de huid, waaronder goji- en acerola-bessenextracten die bekend staan om hun rijkdom aan fytonutriënten, aloë vera-sap dat traditioneel wordt gebruikt voor hydraterende voordelen en kamille-extractpoeders die al eeuwenlang worden gebruikt voor hun verzachtende werking.

Voedingsstoffen voor gezond haar, huid en nagels

Vitamine C: Deze vitamine, die van nature in citrusvruchten voorkomt, is een antioxidant die de natuurlijke collageenproductie ondersteunt (2).

Zink: Een belangrijk mineraal met een vitale rol in de gezondheid van huid, haar en nagels (2).

Biotine: Een krachtige vitamine die de gezondheid van haar en huid ondersteunt (2).

Heerlijke natuurlijke smaak

Appelsapconcentraat: Appelsapconcentraat, gemaakt van gefilterd appelsap, heeft een milde smaak en kleur en zorgt voor een natuurlijke zoetheid en een fruitige smaak.

Natuurlijke smaken: We hebben alleen smaakstoffen toegevoegd die in de natuur voorkomen, waaronder cranberry, druif en zoete appel.

Extract van Steviabladeren: Een Zuid-Amerikaans kruid dat van nature zoeter is dan suiker en geen calorieën bevat.

Kwaliteit zonder compromissen: Goed voor u en de planeet 

Collagen Elixir is zorgvuldig samengesteld met onze planeet in gedachten en gebruikt collageen afkomstig van de huiden en graten van in het wild gevangen vis die anders zou worden weggegooid. Bovendien is elke fles gemaakt van 100% recycleerbare materialen. Isagenix volgt een kwaliteitsbeleid zonder compromissen dat ervoor zorgt dat elk product dat u ontvangt, voldoet aan de hoogste normen voor productie en kwaliteitsborging.